komputri, laptopi, gabrovo,cena,serviz, vtorа upotreba, лаптопи, компютри, цена,сервиз,габрово

MDMT.BG: Начало » Продукти » Касови апарати

Касови апарати

Десктоп касови апарати

komputri

TREMOL Z-KL

Десктоп касов апарат проектиран за работа в обекти с висока натовареност с Easy-Load зареждане на хартията, широк печат, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП.
komputri

TREMOL ZM-KL

Компактен многофункционален касов апарат с с широк печат, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП.
komputri

TREMOL M-KL

Компактен многофункционален касов апарат с широк печат, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП.
komputri

ZEKA M02-DV

Компактен многофункционален десктоп касов апарат с навивачка за контролната лента. Съобразен с последните законови изисквания за връзка с НАП, наследник на ZEKA M02
komputri

ZEKA M03-DV

Компактен многофункционален десктоп касов апарат с Електронна Контролна Лента (ЕКЛ). Съобразен с последните законови изисквания за връзка с НАП, наследник на ZEKA M03
komputri

ZEKA 02-DV

Десктоп касов апарат проектиран за работа в обекти с висока натовареност. Съобразен с последните законови изисквания за връзка с НАП, наследник на ZEKA 02 E.
komputri

TREMOL ZM03-DV

Компактен многофункционален касов апарат с Електронна Контролна Лента от ново поколение с разширени възможности и функционалност и връзка с Данъчен Терминал "Тремол".
komputri

TREMOL ZM02-DV

Компактен многофункционален касов апарат от ново поколение с разширени възможности и функционалност с възможност за връзка с Данъчен Терминал "Тремол"
komputri

TREMOL M03-DV

Компактен многофункционален касов апарат с Електронна Контролна Лента от ново поколение с разширени възможности и функционалност и връзка с Данъчен Терминал "Тремол".
komputri

TREMOL M02-DV

Компактен многофункционален касов апарат от ново поколение с разширени възможности и функционалност, с възможност за връзка с Данъчен Терминал "Тремол"

Мобилни касови апарати

komputri

TREMOL ZS-KL

Компактен преносим касов апарат с вграден ДТ (данъчен терминал) и КЛЕН (контролна лента на електронен носител).
komputri

TREMOL S-KL

Мобилен касов апарат с КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП.
komputri

ZEKA S03-DV

ZEKA S03-DV е мобилен касов апарат с електронна контролна лента. Съобразен с последните законови изисквания за връзка с НАП, наследник на ZEKA S03 E и ZEKA S02 E

 


Powered by Olark