komputri, laptopi, gabrovo,cena,serviz, vtorа upotreba, лаптопи, компютри, цена,сервиз,габрово

MDMT.BG: Начало » Продукти » Софтуер » POS СОФТУЕР » MISTRAL » MISTRAL ЦЕНИ
Оцени тази статия
(3 гласа)

MISTRAL ЦЕНИ

Общо за Мистрал

Мистрал е търговска марка, притежание на фирма Мистрал софтуер ООД. Под името Мистрал са популярни серия продукти за ресторанти, магазини и хотели. През годините марката се утвърди като водеща и все повече професионалисти се спират на нашите софтуерни решения и предлаганото POS оборудване.

Това, което отличава Мистрал от останалите продукти на пазара са високо-технологичните решения при производството на продуктите:

 

  • надеждна и бърза SQL база данни
  • използване изключително на собствени технологии - за печат, за генериране на документи, за създаване на справки и т.н.
  • уникална система за синхронизация на данни, позволяваща синхронизация по време на работа на обектите без никакво влияние върху POS. Системата работи еднакво добре независимо от броя на синхронизираните обекти. Това позволява онлайн управление на номенклатурите и цените в обекта от централен офис, както и своевременно получаване на данни за продажби, количества и всичко друго от обектите.
  • връзка с почти всички специализирани устройства предлагани на пазара, в т.ч. фискални, баркод скенери, везни, мобилни устройства, POS и етикиращи принтери, четци за карти и др.

Това, което прави Мистрал изключително популярен сред потребителите е условието за придобиване на продукт без годишни такси.

ПРОГРАМЕН ПРОДУКТ ЦЕНА БЕЗ ДДС НА РАБ. МЯСТО
Мистрал ресторант 167.00 ЕВРО
Мистрал Touch Screen 84.00 ЕВРО
Мистрал мобилен ресторант 100.00 ЕВРО
Мистрал магазин 167.00 ЕВРО
Мистрал етикети 42.00 ЕВРО
Мистрал мобилен склад 167.00 ЕВРО
Мистрал везна 25.00 ЕВРО
Мистрал хотел 167.00 ЕВРО
Sisense Personal 1000.00 USD
Sisense Workgroup попитайте

Powered by Olark